Имагинарна реалност: уметноста на Тони Анастасовски

   (0 Оценувања)
Достапност :
 Има на залиха

Категорија : Книги
  Подкатегорија : Монографии

Производител : Стрип Квадрат ДОО

Монографија за уметникот и стрип автор Тони Анастасовски, поточно за неговите 30 години творештво.

Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2016
Оригинален наслов: Имагинарна реалност: уметноста на Тони Анастасовски | Бр. на страни: 200 | Димензии: 31 | Корица: тврда+омот

1.800 ден.

Опис

Монографија за уметникот Тони Анастасовски, поточно за неговите 30 години творештво.

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики

Автор: Тони Анастасовски

Издавач: Стрип Квадрат | Јазик: Македонски | Година: 2016
Оригинален наслов: Имагинарна реалност: уметноста на Тони Анастасовски | Бр. на страни: 200 | Димензии: 31 | Корица: тврда+омот

0 ден.
0