Стапче и Шишка

300 ден.
  Стапче и Шишка

  Стапче и Шишка

  300 ден.

  Стапче и Шишка е стрип интеграл од одбрани неделни епизоди кои биле објавувани подолг временки период во електронска форма на веб сајт, овде за прв пат испечатени во хартиена форма.

   

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2016
  Оригинален наслов: Стапче и Шишка | Бр. на страни: 64 | Димензии: 30 | Корица: мека
  0 ден.
  0