Wanted - Вестерн колекција

600 ден.
  Wanted - Вестерн колекција

  Wanted - Вестерн колекција

  600 ден.

  Wanted - Вестерн Колекција на Јовчевски е збирка на класични вестерн стрип-минијатури сместени во историската мизансцена од втората половина од XIX век во специфичното и препознатливо опкружување на далечните и сурови предели на американскиот запад. 

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2020
  Оригинален наслов: Wanted - Вестерн Колекција | Бр. на страни: 76 | Димензии: 30цм | Корица: тврда
  0 ден.
  0