Стапче и Шишка

   (0 Оценувања)
Достапност :
 Има на залиха

Категорија : Стрип
  Подкатегорија : Интеграли

Производител : Стрип Квадрат ДОО

Стапче и Шишка е стрип интеграл од одбрани неделни епизоди кои биле објавувани подолг временки период во електронска форма на веб сајт, овде за прв пат испечатени во хартиена форма.

 

Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2016
Оригинален наслов: Стапче и Шишка | Бр. на страни: 64 | Димензии: 30 | Корица: мека

300 ден.

Опис

Стапче и Шишка се двајца неразделни пријатели од нашето поднебје, двајца прототипи на обични луѓе, кои можете да ги сретнете во секое маало, во секој зграда, улица, или град. Тие со своите секојдневни, пред се хумористични случки, ни го пренесуваат хуморот и сатирата на денешнава живеачка, иронијата, меланхолијата, глупоста и смеата во ситуации во кои секој од нас би можел, или веќе се има најдено.

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики

Стапче и Шишка

Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2016
Оригинален наслов: Стапче и Шишка | Бр. на страни: 64 | Димензии: 30 | Корица: мека

0 ден.
0