Деветка бр.11/12

300 ден.

  Деветка бр.10

  120 ден.

  Деветка бр.9

  120 ден.

  Деветка бр.6

  120 ден.

  Деветка бр.5

  120 ден.

  Деветка бр.4

  120 ден.

  Деветка бр.3

  120 ден.

  Деветка бр.2

  120 ден.

  Деветка бр.1

  120 ден.

  Деветка бр.7

  100 ден.

  Деветка бр.8

  100 ден.
  Деветка бр1112

  Деветка бр.11/12

  300 ден.
  Деветка бр10

  Деветка бр.10

  120 ден.
  Деветка бр9

  Деветка бр.9

  120 ден.

  Автор: Јордан Коцевски

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2022

  Оригинален наслов: Деветка бр.9 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30цм

  Деветка бр6

  Деветка бр.6

  120 ден.

  Автор: Здравко Гиров , Игор Јовчевски

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2020
  Оригинален наслов: Деветка бр.6 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30цм | Корица: мека
  Деветка бр5

  Деветка бр.5

  120 ден.

  Автор: Игор Јовчевски

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2020
  Оригинален наслов: Деветка бр.5 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30 | Корица: мека
  Деветка бр4

  Деветка бр.4

  120 ден.

  Автори: Тони Анастасовски , Игор Јовчевски

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2019
  Оригинален наслов: Деветка бр. 4 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30 цм | Корица: мека
  Деветка бр3

  Деветка бр.3

  120 ден.
  Деветка бр2

  Деветка бр.2

  120 ден.

  Автор: Игор Јовчевски Никола Темков Диме Иванов - Димано

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: македонски Година: 2018
  Оригинален наслов: Деветка бр.2 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30cm | Корица: мека
  Деветка бр1

  Деветка бр.1

  120 ден.

  Автор: Никола Темков , Игор Јовчевски , Диме Иванов - Димано

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: македонски Година: 2018
  Оригинален наслов: Деветка - Стрип Магазин | Бр. на страни: 60 | Димензии: А4 | Корица: мека
  Деветка бр7

  Деветка бр.7

  100 ден.

  7-ми број од стрип магазинот Деветка, овој пат со тема на бројот Ајвармен.

  Деветка бр8

  Деветка бр.8

  100 ден.

  Автор: Смиле Цветановски

  Издавач: Стрип Квадрат Јазик: Македонски Година: 2021
  Оригинален наслов: Деветка бр.8 | Бр. на страни: 60 | Димензии: 30цм
  0 ден.
  0